Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ChaconesFC (1418683) - Al Water FC (488428) » 273554963: T30/J13/IX

Liga 273554963 Información oficial sobre el partido 273554963 en Hattrick

17.07.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / IX.273 (60544)

ChaconesFC Alineación oficial del equipo 'ChaconesFC' en el partido 2 - 3 AC San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'AC San Lorenzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ChaconesFC Alineación oficial del equipo 'ChaconesFC' en el partido 2 - 2 AC San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'AC San Lorenzo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,5 % 35,7 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChaconesFC

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, ChaconesFC aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Marcial Dala va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de ChaconesFC amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Kalle Torsson, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al 43, Giuseppe Casula hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Gabriel Bennasar. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): ChaconesFC va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ovidio Alburez va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Gabriel Bennasar i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ChaconesFC, però el xut de Giuseppe Casula va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luís Ferrer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xocas Vilaselán de ChaconesFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kalle Torsson de ChaconesFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AC San Lorenzo

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Mirco Corleone va llençar el penal ras arran de pal.
  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Sergen Perker va descol·locar totalment la defensa contrària i Epifanio Pérez no va perdonar i va marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Toomas Nõu va augmentar l'avantatge de Lorenzo a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Philippe Boulet va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Richard Mouquet, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lorenzo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pyry-Pekka Saxlin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Kees-Jan Matsier va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Edward Wyniger estava fent un bon partit.