Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting UD (1416385) - Os astutos (121201) » 273547792: T30/J12/IX

Liga 273547792 Información oficial sobre el partido 273547792 en Hattrick

10.07.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / IX.145 (60416)

Revenge's Siege Alineación oficial del equipo 'Revenge's Siege' en el partido 5 - 2 Os astutos Alineación oficial del equipo 'Os astutos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Revenge's Siege Alineación oficial del equipo 'Revenge's Siege' en el partido 6 - 1 Os astutos Alineación oficial del equipo 'Os astutos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Revenge's Siege

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Revenges, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Dumitru Stan per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Revenges va ser Bittor Bastegieta.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Revenges contenien la respiració mentre en Bittor Bastegieta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Revenges va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Johan Jespersson va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Revenges pel centre va donar un gran resultat: el gol de Abel Vilamajor va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Revenges ho intentava per la dreta per mitjà de Władysław Anielak, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Balázs Forrai de Revenges la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Abel Vilamajor no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Os astutos

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 17 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Javier Colom de astutos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Ingo Braunhuber va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip astutos Daniel Wołoszyn quasi marca al minut 8 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alexander Leibundgut l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): astutos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Scipio D'Avanzo va desviar el xut final de Gerald Haeringer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13 en Alexander Leibundgut va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 59 (Tirita (médico)): Javier Gener va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de astutos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.