Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ciudad de Málaga (1580233) - Estoicos Minimalistas FC (1588090) » 273547741: T30/J13/IX

Liga 273547741 Información oficial sobre el partido 273547741 en Hattrick

17.07.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / IX.144 (60415)

juantios Alineación oficial del equipo 'juantios' en el partido 1 - 4 AD San García Alineación oficial del equipo 'AD San García' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
juantios Alineación oficial del equipo 'juantios' en el partido 2 - 3 AD San García Alineación oficial del equipo 'AD San García' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 12,9 % 62,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juantios

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 42, Roberto Ferro de juantios empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Viorel Vlădescu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 210 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Erik Wiesnet tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Matti Lautanen va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 68 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Tancredo Gualda ocupà el lloc d'en Kaspars Lazdiņš al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de juantios quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Erik Wiesnet de juantios va abandonar el terreny de joc després de 76 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Solache va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Kaspars Lazdiņš no li va importar gens ni mica.

AD San García

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Kiros Filopoulos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): García va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Alejandro Pico va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jan-Pieter Van Ransbeeck de García va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Christian Harning, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Venancio Penoucos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Felix Achenbach, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel María Velázquez de García va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Venancio Penoucos maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.