Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc barcelona 1020 (310389) - La Puerta Verde (1332730) » 273543446: T30/J3/IX

Liga 273543446 Información oficial sobre el partido 273543446 en Hattrick

08.05.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / IX.68 (60339)

ROJA Y GUALDA Alineación oficial del equipo 'ROJA Y GUALDA' en el partido 3 - 1 Rived Plate Alineación oficial del equipo 'Rived Plate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ROJA Y GUALDA Alineación oficial del equipo 'ROJA Y GUALDA' en el partido 2 - 0 Rived Plate Alineación oficial del equipo 'Rived Plate' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROJA Y GUALDA

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Gyula Krauspe va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Emil Gram, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Ciro Galletto de GUALDA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de GUALDA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fernando Ortiz Madaleno progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a GUALDA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ciro Galletto, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis María Corres no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ciro Galletto estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paulo Herique Baiano al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Emil Gram va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Emil Gram per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paulo Herique Baiano va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Attati Grumede.

Rived Plate

Goles Goles

  • 186 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Rived. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Jan Piasta va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Rived van sortir al contraatac al minut 55, però Simon Stollhofen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Piasta de Rived es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.