Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Geri Sporting F.C. (772371) - Torre Llevant UD (1597285) » 273541270: T30/J5/IX

Liga 273541270 Información oficial sobre el partido 273541270 en Hattrick

22.05.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / IX.29 (60300)

Geri Sporting F.C. Alineación oficial del equipo 'Geri Sporting F.C.' en el partido 2 - 1 Cimavilla Marines Alineación oficial del equipo 'Cimavilla Marines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Geri Sporting F.C. Alineación oficial del equipo 'Geri Sporting F.C.' en el partido 2 - 0 Cimavilla Marines Alineación oficial del equipo 'Cimavilla Marines' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geri Sporting F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Hans Jenssen s'emportà una gran ovació del públic local al minut 76, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador Luigi Arapi de Sporting, després de 81 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Yury Logvinenko no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Zbigniew Augustyński estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Sporting Renāts Černajs quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Zbigniew Augustyński va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sporting a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luigi Arapi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Cimavilla Marines

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cimavilla prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Juan José Peña.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Després de 80 minuts, Cimavilla va veure com el seu jugador Gil Greenblatt havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Rino Stuter entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Juan Ramos Cervera va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Emilio Eliceyri Lantabat estava fent un bon partit.