Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Per sobre l'aro (1587558) - acci13 (1580951) » 273515320: T30/J14/VIII

Liga 273515320 Información oficial sobre el partido 273515320 en Hattrick

24.07.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / VIII.1613 (179156)

Pontevedra Capital!! Alineación oficial del equipo 'Pontevedra Capital!!' en el partido 2 - 0 DYALUM F.C. Alineación oficial del equipo 'DYALUM F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pontevedra Capital!! Alineación oficial del equipo 'Pontevedra Capital!!' en el partido 4 - 0 DYALUM F.C. Alineación oficial del equipo 'DYALUM F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pontevedra Capital!!

Goles Goles

  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Pontevedra prenia la batuta de l'encontre al minut 72, quan en Xuvenal Rama va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Pontevedra va aconseguir el 2 - 0 quan Xuvenal Rama va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Xuvenal Rama del Pontevedra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Xuvenal Rama va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pontevedra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mauro Lacarra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Raymundo Arrabal va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Pontevedra va estar a punt de posar-se per davant al minut 61 però Raymundo Arrabal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raymundo Arrabal va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

DYALUM F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del DYALUM sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Giuseppe Avian, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DYALUM va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dino Agius va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): DYALUM van sortir al contraatac al minut 65, però Giuseppe Avian va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Giuseppe Avian va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Victor Boehr de DYALUM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.