Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anoeta FT (441541) - Vamos a intentarlo C.F. (996079) » 273508562: T30/J5/VIII

Liga 273508562 Información oficial sobre el partido 273508562 en Hattrick

22.05.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VIII.1493 (179036)

BMG C.F. Alineación oficial del equipo 'BMG C.F.' en el partido 0 - 5 republica floresta Alineación oficial del equipo 'republica floresta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BMG C.F. Alineación oficial del equipo 'BMG C.F.' en el partido 0 - 3 republica floresta Alineación oficial del equipo 'republica floresta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BMG C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 67. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Lachezar Zerdev la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Saúl Riu de BMG s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

republica floresta

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fausto Levorato va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Omer Kondža la va rematar Aureli Marsal amb una magnífica volea que va fer pujar per a republica el 0 - 2.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BMG. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Omer Kondža la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del republica es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 36.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del republica van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Silvio Bihač va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): El jugador Aureli Marsal de republica es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 5 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Aureli Marsal de republica va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Omer Kondža va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): republica quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fausto Levorato va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del republica van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sieb Schwarz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Silvio Bihač va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amir Lango de republica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Vittorio Zardo de republica va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Dominik Böhm va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Fulvio Gentilini va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Silvio Bihač se sentia fresc com una rosa.