Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matalascañas FC (1334770) - Mijas las lagunas malaga (122689) » 273504821: T30/J7/VIII

Liga 273504821 Información oficial sobre el partido 273504821 en Hattrick

05.06.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / VIII.1426 (178969)

A LA ESPERA F.C Alineación oficial del equipo 'A LA ESPERA F.C' en el partido 5 - 3 Cabreireses Alineación oficial del equipo 'Cabreireses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
A LA ESPERA F.C Alineación oficial del equipo 'A LA ESPERA F.C' en el partido 4 - 2 Cabreireses Alineación oficial del equipo 'Cabreireses' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,9 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A LA ESPERA F.C

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Radosław Kieczka al minut 2, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al ABE i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Wojciech Grajda trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Radosław Kieczka s'emportà una gran ovació del públic local al minut 60, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 120 Minuto 75 (Gol de falta): Radosław Kieczka va donar a ABE un avantatge de 4 - 3 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Radosław Kieczka de ABE va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Matteo Mastrodonato no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Viktor Tanev estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): ABE va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Axel Brazda va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Viktor Tanev de ABE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cabreireses

Goles Goles

  • 163 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 7 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Matteo Mastrodonato.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Cabreireses va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 30. Matteo Mastrodonato va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Cabreireses va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Matteo Mastrodonato, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Salomon Curchod va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Josep Anton Buhigas va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Cabreireses van sortir al contraatac al minut 44, però Camiel Thiry va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Téo Féraud, el jugador de Cabreireses va ser expulsat al minut 79.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Olav Boysen de Cabreireses va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Godofredo Cerroa va entrar en el seu lloc.