Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapido de Arousa C.F. (1579087) - Las Fuentes (992769) » 273500848: T30/J8/VIII

Liga 273500848 Información oficial sobre el partido 273500848 en Hattrick

12.06.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VIII.1355 (178898)

León Club Alineación oficial del equipo 'León Club' en el partido 2 - 0 Las Fuentes Alineación oficial del equipo 'Las Fuentes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
León Club Alineación oficial del equipo 'León Club' en el partido 2 - 0 Las Fuentes Alineación oficial del equipo 'Las Fuentes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

León Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 59 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 59, indicava inequívocament que en Donato Oppenheim va saber trobar la xarxa rival. León desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Oxel Porras va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juha-Matti Ruohonen va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del León van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Salvador Gómez de Mercado, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Rui Alexandre Ferreiro de León es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Las Fuentes

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Diego Pérez-Seoane va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Fredrik Andersson. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Miguel Pérez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Csaba Vanczák, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Quirico da Degrada no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Iván Villena maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.
  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Dario Antonio Tarroni va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.