Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los mallorquines (1581082) - C.D. Doblon de Oro (989354) » 273500544: T30/J2/VIII

Liga 273500544 Información oficial sobre el partido 273500544 en Hattrick

01.05.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / VIII.1350 (178893)

los mallorquines Alineación oficial del equipo 'los mallorquines' en el partido 2 - 2 C.F. Barrioskosa Alineación oficial del equipo 'C.F. Barrioskosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los mallorquines Alineación oficial del equipo 'los mallorquines' en el partido 2 - 0 C.F. Barrioskosa Alineación oficial del equipo 'C.F. Barrioskosa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los mallorquines

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Philipp Gottwald de mallorquines va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Aloyzijus Kasnikovskis s'emportà una gran ovació del públic local al minut 63, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Vuk Bogićević arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Manfred Bergman de mallorquines va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): mallorquines va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Torbjørn Markhus ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

C.F. Barrioskosa

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): En Niels Aabye-Hansen va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 14. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Niels Aabye-Hansen va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gianni De Clippel, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jimmy Berge va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Barrioskosa van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 20 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Niels Aabye-Hansen, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Markus Reighart va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manel Recio Martín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Fernando Gill de Barrioskosa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manel Recio Martín va prendre el seu rol al minut 29.