Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jovenazos (1454943) - trapezoidec.f (1456164) » 273499033: T30/J2/VIII

Liga 273499033 Información oficial sobre el partido 273499033 en Hattrick

01.05.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / VIII.1323 (178866)

PeLocHo.F.C. Alineación oficial del equipo 'PeLocHo.F.C.' en el partido 1 - 3 Stoichkov Team Alineación oficial del equipo 'Stoichkov Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PeLocHo.F.C. Alineación oficial del equipo 'PeLocHo.F.C.' en el partido 1 - 1 Stoichkov Team Alineación oficial del equipo 'Stoichkov Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,7 % 41,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PeLocHo.F.C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 81 (Gol de falta): Oswald Niedbała va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Aage Hasselriis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PeLocHo.F.C. que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Veidutis Kalašnikovas va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 40 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): PeLocHo.F.C. enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Gianluca Gattoni de PeLocHo.F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): El jugador de PeLocHo.F.C. Olivier Greuel va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Dejan Radonić va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): PeLocHo.F.C. va fer una substitució al minut 37. Néstor Gonzalo Anes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Ibarreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Vasco Wilson va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Stoichkov Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Olivier Greuel no va poder aturar Enzo Héctor Olivera de Stoichkov, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 8 el 0 - 1.
  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Enzo Héctor Olivera va treure un córner llarg cap al segon pal que en Martín Valcarcel, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jouni Pino de Stoichkov l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 88 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Martín Valcarcel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Adrián San Millán Díez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mikael Browald va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enzo Héctor Olivera de Stoichkov amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Enzo Héctor Olivera no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.