Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

genesis xavier (1586270) - Vall Fosca FC (1601928) » 273490183: T30/J1/VIII

Liga 273490183 Información oficial sobre el partido 273490183 en Hattrick

24.04.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / VIII.1165 (178708)

Atletico de Nadie Alineación oficial del equipo 'Atletico de Nadie' en el partido 3 - 1 Sube que te llevo - Drink Team Alineación oficial del equipo 'Sube que te llevo - Drink Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atletico de Nadie Alineación oficial del equipo 'Atletico de Nadie' en el partido 6 - 1 Sube que te llevo - Drink Team Alineación oficial del equipo 'Sube que te llevo - Drink Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Nadie

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Călin Dinu de Atletico aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atletico a 2 - 0. Reinhard Kellenberger va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Atletico va augmentar la diferència quan Béla Mándli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Roberto Podda, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Antonio Recuero va entorpir al marcador d'en Boris Rheden per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Steven Hatt una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Gustau Pellisa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Podda de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Reinhard Kellenberger de Atletico s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Reinhard Kellenberger no era cap impediment.
  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Călin Dinu, en lloc de córrer, relliscava.

Sube que te llevo - Drink Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats de llevo van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Daniel Arroyal va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Fernando Pumar va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Ignacio Ponce quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): llevo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Enrique Del Arroyo Bueno va quedar-se sol davant el porter Pelaxio Sobral, però aquest va poder aturar el xut.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de llevo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 77 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Bogusław Rzeźnik, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Patrik Rodsen que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.