Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real maurinho (1581346) - Stakatazo FC (777589) » 273485784: T30/J8/VIII

Liga 273485784 Información oficial sobre el partido 273485784 en Hattrick

12.06.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VIII.1086 (178629)

resh.Hulones F.C Alineación oficial del equipo 'resh.Hulones F.C' en el partido 2 - 3 Xiklana atletiko Alineación oficial del equipo 'Xiklana atletiko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
resh.Hulones F.C Alineación oficial del equipo 'resh.Hulones F.C' en el partido 3 - 0 Xiklana atletiko Alineación oficial del equipo 'Xiklana atletiko' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

resh.Hulones F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Nils Kvarme va donar a resh.Hulones un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nils Kvarme de resh.Hulones aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Dumitru Nica, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bilintx Iturburu al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nils Kvarme va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaume Zarco Punteros de resh.Hulones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Xiklana atletiko

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): atletiko va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ray Neelen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sergio Romero Florindo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 86 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Florejan Debrabandere.
  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Jaume Zarco Punteros, que quasi sense aire va regalar la pilota a Mateus De Meo de atletiko, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 3. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Rafael Calero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sergio Conxo, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Després de 33 minuts jugats, Ray Neelen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonio Cantera.