Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

YankeesVN (1601681) - The True Money Team (995769) » 273485647: T30/J2/VIII

Liga 273485647 Información oficial sobre el partido 273485647 en Hattrick

01.05.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / VIII.1084 (178627)

CHANKLAS Alineación oficial del equipo 'CHANKLAS' en el partido 3 - 0 TRAPAGARAN 01 Alineación oficial del equipo 'TRAPAGARAN 01' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHANKLAS Alineación oficial del equipo 'CHANKLAS' en el partido 2 - 0 TRAPAGARAN 01 Alineación oficial del equipo 'TRAPAGARAN 01' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHANKLAS

Goles Goles

  • 139 Minuto 21 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Nitzan Wolfson va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Eddie Tellström.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan CHANKLAS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lars Rieder-Fischer des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): CHANKLAS va augmentar la diferència quan Eugeni Busquets no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Agustín Colltor al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lars Rieder-Fischer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Enrique Ochoa gairebé va marcar per a CHANKLAS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Mickaël Le Cann de CHANKLAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Olof Silfwerland de CHANKLAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Seung-Joon Ko va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

TRAPAGARAN 01

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Eddie Tellström va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de TRAPAGARAN que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Jordan Spina va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eden Tessler va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del TRAPAGARAN sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roberto Zayas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de TRAPAGARAN van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jan Oliver Sternberg va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hug Sauri.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Zayas de TRAPAGARAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Manolo Guixós no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.