Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

uroloko (118216) - Sporting Club Lleida (486515) » 273484589: T30/J3/VIII

Liga 273484589 Información oficial sobre el partido 273484589 en Hattrick

08.05.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VIII.1065 (178608)

uroloko Alineación oficial del equipo 'uroloko' en el partido 0 - 5 Sporting Club Lleida Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
uroloko Alineación oficial del equipo 'uroloko' en el partido 0 - 7 Sporting Club Lleida Alineación oficial del equipo 'Sporting Club Lleida' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

uroloko

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de uroloko van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gian Maria Stracciari va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nediljko Pecirep estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Luis Doz, als 35 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Alpont.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Al minut 71, Tiziano Viroux de uroloko va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Sporting Club Lleida

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SCL prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Dinel Savu.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marcelo Gutiérrez de SCL l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 34 de partit.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Irinel Buia, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 58, SCL va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser David Palmeira.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SCL augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Tor Ljungén es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Irinel Buia després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Pérez va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alejandro Alpont va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dinel Savu al minut 28, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Pablo Castillejo quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan Tabernero havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Juan Tabernero, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. SCL va quedar sense poder incrementar el seu marcador.