Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LALAU TEAM (1461190) - SoyDeLaRoja (794963) » 273484514: T30/J12/VIII

Liga 273484514 Información oficial sobre el partido 273484514 en Hattrick

10.07.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / VIII.1063 (178606)

QUIMERA Alineación oficial del equipo 'QUIMERA' en el partido 4 - 2 Txusta no asusta Alineación oficial del equipo 'Txusta no asusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
QUIMERA Alineación oficial del equipo 'QUIMERA' en el partido 2 - 1 Txusta no asusta Alineación oficial del equipo 'Txusta no asusta' en el partido
Tiene suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

QUIMERA

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): QUIMERA, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de José Manuel Colino per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Demetrio Berloni va incrementar l'avantatge de QUIMERA amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): QUIMERA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Manuel Colino va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de QUIMERA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fred Rosenstingl va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cristóbal Verdenosa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Pedro Montaner va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de José Manuel Colino. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Manuel Colino de QUIMERA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar José Manuel Colino de QUIMERA per doble groga al minut 75.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Arian Roland maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Txusta no asusta

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dário Mayer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Txusta van mostrar una bona compenetració quan al minut 69 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ivan Koychev va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Arian Roland haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Txusta al minut 30.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Costantino Benveniste quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): Nikola Krivokapić va sortir coix del terreny de joc, substituït per Pedro Montaner. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Federico Illescas de Txusta es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.