Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Vini FC (1580818) - Atletico Murciano (1593397) » 273482543: T30/J10/VIII

Liga 273482543 Información oficial sobre el partido 273482543 en Hattrick

26.06.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / VIII.1028 (178571)

Villanueva de Huerva Alineación oficial del equipo 'Villanueva de Huerva' en el partido 2 - 2 Atletico Murciano Alineación oficial del equipo 'Atletico Murciano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villanueva de Huerva Alineación oficial del equipo 'Villanueva de Huerva' en el partido 3 - 1 Atletico Murciano Alineación oficial del equipo 'Atletico Murciano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villanueva de Huerva

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Villanueva prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Anderson Yépez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 109 Minuto 75 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 75 minuts Adam Hajduga es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Lucijan Majetič que d'un gran xut va marcar per a ATMUR el 1 - 1.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors del Villanueva amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 87, deixant Máximo Calderón en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Nikos Kavouris gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Cariaco va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Filomeno Orrego gairebé va marcar per a Villanueva des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Filomeno Orrego de Villanueva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dennis Wöhler de Villanueva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Bright Moerman de Villanueva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Dennis Wöhler de Villanueva va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jesús Guerrero va entrar en el seu lloc.

Atletico Murciano

Goles Goles

  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): En Pavel Verhaagen va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 76. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Diego Gil ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, José Fernando Castillo de ATMUR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.