Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS KRAKS FC (796847) - 4kminos (1438341) » 273478956: T30/J9/VIII

Liga 273478956 Información oficial sobre el partido 273478956 en Hattrick

19.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VIII.964 (54765)

F.C Kazique Alineación oficial del equipo 'F.C Kazique' en el partido 3 - 3 Miniyo C.F. Alineación oficial del equipo 'Miniyo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C Kazique Alineación oficial del equipo 'F.C Kazique' en el partido 1 - 5 Miniyo C.F. Alineación oficial del equipo 'Miniyo C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Kazique

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Endika Rivera va donar a Kazique un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alexander Mello el va rematar Eneko Bakaikoa amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 2.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Kazique s'esgargamellaven dempeus per esperonar Philipp Stauffenberg que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 75 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Kazique va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Tapio Palojärvi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Kazique va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mirco Perono en un 1 contra 1 amb el porter Sverre Mæhlum, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Philipp Stauffenberg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Miniyo C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 12. L'anotador per Miniyo va ser Tozé Ferrão, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Passats 50 minuts de partit, Miniyo es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Alfio Pasero es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador de Miniyo Alfio Pasero va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 64 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Feddo Heerink va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Simone Ameri, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Miniyo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Toño Quiroga, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Feddo Heerink va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Simone Ameri va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Feddo Heerink, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.