Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Entremuro Promesas (775413) - Aston Tillas (487800) » 273474125: T30/J5/VIII

Liga 273474125 Información oficial sobre el partido 273474125 en Hattrick

22.05.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VIII.878 (54679)

Arlanza Club de futbol Alineación oficial del equipo 'Arlanza Club de futbol' en el partido 5 - 3 La Metemos Alineación oficial del equipo 'La Metemos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Arlanza Club de futbol Alineación oficial del equipo 'Arlanza Club de futbol' en el partido 1 - 6 La Metemos Alineación oficial del equipo 'La Metemos' en el partido
Tiene mucha potra 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arlanza Club de futbol

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, Arne Wessel va pentinar un córner cap al segon pal que Roman Potier va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Arlanza va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 30 Roman Potier va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luis Pablo San Pelayo es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Rafi Danenberg encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Arne Wessel només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 4 - 2.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rafi Danenberg va anar directament als peus de Arne Wessel que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Vito Semboloni, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tim Zuber de Arlanza es va guanyar la targeta groga merescudament.

La Metemos

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Metemos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 25. Luitpold Schmalensee va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors de Metemos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Hugo Magalhães va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Hugo Magalhães va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Óscar Alepuz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però José Alberto Piano va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Óscar Alepuz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Rodolfo Guernica al minut 50 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Gustav Mesnard va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en José Alberto Piano.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Hugo Magalhães la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Metemos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): Óscar Alepuz semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.