Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palautordera (775892) - Criminales.FC (1334341) » 273473193: T30/J9/VIII

Liga 273473193 Información oficial sobre el partido 273473193 en Hattrick

19.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VIII.861 (54662)

F.C. Castillos y Vinos Alineación oficial del equipo 'F.C. Castillos y Vinos' en el partido 3 - 2 F.C Pastoreta Alineación oficial del equipo 'F.C Pastoreta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Castillos y Vinos Alineación oficial del equipo 'F.C. Castillos y Vinos' en el partido 3 - 1 F.C Pastoreta Alineación oficial del equipo 'F.C Pastoreta' en el partido
Tiene un resultado normal 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Castillos y Vinos

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Per Grove va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Castillos empatava el partit, 1 a 1, al minut 19.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): En Thomas Larquetoux va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Javier Neve la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Secundino Pesqueira va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Castillos Andrija Đimoti quasi marca al minut 29 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Thomas Larquetoux l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Castillos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Thomas Larquetoux en un 1 contra 1 amb el porter Noelio Olmos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amando Afonsín va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Noelio Olmos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Sante Carinelli del Castillos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Cristian De Mateo de Castillos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefan Hageling de Castillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Castillos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Cristian De Mateo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Stefan Hageling al camp.
  • 093 Minuto 76 (Lesión (no subst.)): Castillos no podia fer cap canvi en Nicolas Barteau va deixar el terreny de joc al minut 76 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • Minuto 76 (Jugador de campo como portero): Andoto Donat, que sempre havia volgut intentar fer l'aturada de l'escorpí, va ocupar el lloc del porter lesionat.

F.C Pastoreta

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Anthony Baur donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats de Pastoreta van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Stefano Festorazzi va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Jochen Burgunder de Pastoreta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones