Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fomb Busion (801077) - BlaciNegre (1457486) » 273471623: T30/J10/VIII

Liga 273471623 Información oficial sobre el partido 273471623 en Hattrick

26.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / VIII.833 (54634)

marianistas oeoe Alineación oficial del equipo 'marianistas oeoe' en el partido 0 - 2 saurio Alineación oficial del equipo 'saurio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
marianistas oeoe Alineación oficial del equipo 'marianistas oeoe' en el partido 2 - 1 saurio Alineación oficial del equipo 'saurio' en el partido
Tiene mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marianistas oeoe

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): marianistas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ulrik Holmgren va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oldřich Bohoněk.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Ulrik Holmgren va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de marianistas.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Oldřich Bohoněk i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a marianistas, però el xut de Gordon Soechst-Kugler va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Gordon Soechst-Kugler va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Axel Jacobsson de marianistas va abandonar el terreny de joc després de 24 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kleovoulos Domis va entrar en el seu lloc.

saurio

Goles Goles

  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip saurio va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Walter Ries va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Passaven 80 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Matti Nevanperä va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Marcos Alquézar va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Robert Vilamitjà va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 235 Minuto 10 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Mickaël Alquier, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mickaël Alquier de saurio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.