Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cantabriaamuerte F.C (1456591) - FC Eiris (441670) » 273469846: T30/J13/VIII

Liga 273469846 Información oficial sobre el partido 273469846 en Hattrick

17.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VIII.801 (54602)

F.C.FUENTES Alineación oficial del equipo 'F.C.FUENTES' en el partido 2 - 1 Arde Lucus Alineación oficial del equipo 'Arde Lucus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.FUENTES Alineación oficial del equipo 'F.C.FUENTES' en el partido 3 - 0 Arde Lucus Alineación oficial del equipo 'Arde Lucus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.FUENTES

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): F.C.FUENTES, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Mauro Arenas Arnal per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els seguidors del F.C.FUENTES contenien la respiració mentre en Paco Guadalfajara s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Mauro Arenas Arnal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Markus Rekolainen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del F.C.FUENTES sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adelino Urquizu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paco Guadalfajara de F.C.FUENTES va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Davide Mega de F.C.FUENTES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Adelino Urquizu de F.C.FUENTES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Lluís Maria Alzamora, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Arde Lucus

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Saturnino Elgueta va treure un córner llarg cap al segon pal que en Óscar Lacoste Rivero, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Ruimán Vinayo va estar a punt de posar per davant a Lucus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de César Gurierrez Gandarilla va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lucus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Saturnino Elgueta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 21 de partit, quan un jugador de Lucus, en Saturnino Elgueta, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Thomas Sapp no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.