Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PETROMIRALLES 7 (434337) - Las Vegas de Lucena C.F (1454947) » 273463969: T30/J14/VIII

Liga 273463969 Información oficial sobre el partido 273463969 en Hattrick

24.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / VIII.696 (54497)

trota mundos Alineación oficial del equipo 'trota mundos' en el partido 0 - 2 Las Vegas de Lucena C.F Alineación oficial del equipo 'Las Vegas de Lucena C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
trota mundos Alineación oficial del equipo 'trota mundos' en el partido 0 - 1 Las Vegas de Lucena C.F Alineación oficial del equipo 'Las Vegas de Lucena C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trota mundos

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Cristoph Drießen que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): Cristoph Drießen va marxar per velocitat al minut 15 i va fer una passada de la mort a Shaul Rothschild, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de mundos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sven Hansen va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Sven Hansen, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julen Ribera Egea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): mundos va fer una substitució al minut 29. Cristoph Drießen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Roger Saballs.

Las Vegas de Lucena C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Lucena prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Hugo Norberto Rios.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Ville-Pekka Turva de Lucena va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 32. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Giulio Bonariva va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marílio Velho va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pekka Rosti es va quedar sol davant del porter, al minut 19. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Ramón Polanco, de Lucena, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jorge Benito el va substituir.