Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FiIrulaisis FC (1586733) - Real Iliturgi F. C. (1461161) » 273457445: T30/J7/VIII

Liga 273457445 Información oficial sobre el partido 273457445 en Hattrick

05.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / VIII.580 (54381)

Couto Da Alon Alineación oficial del equipo 'Couto Da Alon' en el partido 2 - 2 camioneroatope Alineación oficial del equipo 'camioneroatope' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Couto Da Alon Alineación oficial del equipo 'Couto Da Alon' en el partido 3 - 1 camioneroatope Alineación oficial del equipo 'camioneroatope' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Couto Da Alon

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Couto va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Gonzalo Silva Mitjans va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del camioneroatope. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alejandro Solé la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Couto es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Couto va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alejandro Solé, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Couto va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gerardo Bachs ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Gonzalo Silva Mitjans no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Vlad Pasca, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alejandro Solé.

camioneroatope

Goles Goles

  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): camioneroatope van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 72 quan Viktor Röbern sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Viktor Röbern va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Miguel Pérez-Blanco de camioneroatope, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Miguel Pérez-Blanco va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dirk Merkel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Peter Heri per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 37, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Thommas Kjeldsen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.