Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

avatar efm (1579223) - Marviz F.C. (800334) » 273457399: T30/J9/VIII

Liga 273457399 Información oficial sobre el partido 273457399 en Hattrick

19.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VIII.579 (54380)

albinyanenk descunegut Alineación oficial del equipo 'albinyanenk descunegut' en el partido 0 - 4 Regomello FC Alineación oficial del equipo 'Regomello FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
albinyanenk descunegut Alineación oficial del equipo 'albinyanenk descunegut' en el partido 0 - 2 Regomello FC Alineación oficial del equipo 'Regomello FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albinyanenk descunegut

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): José María Ruiz Sáenz va disposar d'una bona oportunitat al minut 43, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de albinyanenk, en Jaakko Mäntykangas, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Marcos Fernández Prada no era cap impediment.

Regomello FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alejandro Herencia quedar desmarcat i marcar per a Regomello al minut 27. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Thorbjørn Jensen va augmentar l'avantatge de Regomello a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Regomello va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Thorbjørn Jensen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rainhardt Klekamp de Regomello l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 55 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Peralta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Olympio Hassler estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jefferson Polenta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejandro Herencia va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Abundio Desbach, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.