Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sestao Warriors F.C. (118192) - legiones del sur (439239) » 273457187: T30/J12/VIII

Liga 273457187 Información oficial sobre el partido 273457187 en Hattrick

10.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / VIII.575 (54376)

Los impostores Alineación oficial del equipo 'Los impostores' en el partido 3 - 4 legiones del sur Alineación oficial del equipo 'legiones del sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los impostores Alineación oficial del equipo 'Los impostores' en el partido 1 - 3 legiones del sur Alineación oficial del equipo 'legiones del sur' en el partido
Tiene suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los impostores

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del impostores contenien la respiració mentre en Kåre Willassen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Mario Trippodo va incrementar l'avantatge de impostores amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Stanislav Vomáčka va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a impostores.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de impostores va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kåre Willassen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Giel Roorda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Stanislav Vomáčka va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de impostores se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eusebi Miura de impostores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21 de partit, el jugador Aleksander Wasieczko de impostores es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

legiones del sur

Goles Goles

  • 154 Minuto 34 (Gol de penalti): El jugador de legiones Adam Łukasiewicz va anotar des dels 11 metres al minut 34, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vincent Gladieux, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Adam Łukasiewicz per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 174 Minuto 80 (Gol de penalti): Quan passaven 80 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del legiones. En Adam Łukasiewicz va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Michał Dorożała va estar a punt de posar per davant a legiones amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Teodoro Navarro va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vincent Gladieux de legiones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): David Mente va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de legiones es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.