Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AupaSeptiembre (315498) - Desesperao (125731) » 273454408: T30/J4/VIII

Liga 273454408 Información oficial sobre el partido 273454408 en Hattrick

15.05.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / VIII.526 (54327)

AupaSeptiembre Alineación oficial del equipo 'AupaSeptiembre' en el partido 2 - 4 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AupaSeptiembre Alineación oficial del equipo 'AupaSeptiembre' en el partido 2 - 1 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,2 % 4,0 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AupaSeptiembre

Goles Goles

  • 114 Minuto 57 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 57. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Pablo Yanes va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al AupaSeptiembre una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Wes Palmer, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Wes Palmer del AupaSeptiembre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Pedro Soto de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tonie Ganilau, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Eelco Brasseur no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ismael Carrabal.

Desesperao

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Paco Arroyal va posar els visitants Desesperao per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Arne Lindberg va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Desesperao i marcant el 1 - 2.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 72, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paco Arroyal es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Desesperao va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Anders Lönnhall va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Anders Lönnhall va estar a punt de posar per davant a Desesperao amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Petteri Fallenius va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Desesperao que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Samuel Melo Souza, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tang Yew Kiong de Desesperao es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Muammer Gökalp de Desesperao va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.