Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almadenejos FC (1598253) - keops f.c. (1458829) » 273453477: T30/J9/VIII

Liga 273453477 Información oficial sobre el partido 273453477 en Hattrick

19.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VIII.509 (54310)

Sentencia Alineación oficial del equipo 'Sentencia' en el partido 4 - 2 keops f.c. Alineación oficial del equipo 'keops f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sentencia Alineación oficial del equipo 'Sentencia' en el partido 5 - 0 keops f.c. Alineación oficial del equipo 'keops f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sentencia

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Aras Uyanık ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sentencia es posava per davant 1 a 0.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Elano Canela va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sentencia empatava el partit, 2 a 2, al minut 76.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats van embogir quan en Víctor Pintado va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Sentencia.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sentencia. A fi d'aconseguir el 4 - 2, van tocar-la en curt per tal que Elano Canela xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Roger Valdivia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 234 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 16 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Aras Uyanık estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Eduardo Aznar no li va importar gens ni mica.

keops f.c.

Goles Goles

  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Nick Klein, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 51.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador de keops Dominik Zechendorf va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 74 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dominik Zechendorf va ridiculitzar a en Víctor Pintado amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Tobias Tordeur quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Oswaldo Anaya va estar a punt de posar per davant a keops amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eppo van Starkenborg va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Adalbert Róth de keops va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Manzanedo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Atanas Bonin tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.