Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LEGA-NESS (1369418) - CLOONEY F.C (1366719) » 273451595: T30/J1/VIII

Liga 273451595 Información oficial sobre el partido 273451595 en Hattrick

24.04.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / VIII.476 (54277)

LEGA-NESS Alineación oficial del equipo 'LEGA-NESS' en el partido 5 - 5 Sabaracanda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sabaracanda F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
LEGA-NESS Alineación oficial del equipo 'LEGA-NESS' en el partido 4 - 2 Sabaracanda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sabaracanda F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LEGA-NESS

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Andreas Tranander s'emportà una gran ovació del públic local al minut 18, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Johnnie Capaccioli va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. LEGA-NESS empatava el partit, 2 a 2, al minut 35.
  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al LEGA-NESS una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En John Kløvedal, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 54.
  • 135 Minuto 80 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en John Kløvedal de LEGA-NESS va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 4 - 4.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del LEGA-NESS s'esgargamellaven dempeus per esperonar Olli Suutarinen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 87 i suposava l'empat a 5 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ennio Marincola no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Johnnie Capaccioli estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Olli Suutarinen va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Prokhor Vimba de LEGA-NESS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sabaracanda F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Cesare Raffaele de Sabaracanda va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, Sabaracanda es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ennio Marincola es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del Sabaracanda va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tomasz Macherzyński, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Luis Antonio Bertran va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 4. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Louis Breuker.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Henri Äikää es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 4 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ennio Marincola de Sabaracanda es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Poto Minogue de Sabaracanda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones