Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Star Black FC (1594599) - Dragonette (994341) » 273450373: T30/J3/VIII

Liga 273450373 Información oficial sobre el partido 273450373 en Hattrick

08.05.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VIII.454 (54255)

Robaperes FC Alineación oficial del equipo 'Robaperes FC' en el partido 3 - 2 Dragonette Alineación oficial del equipo 'Dragonette' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Robaperes FC Alineación oficial del equipo 'Robaperes FC' en el partido 6 - 1 Dragonette Alineación oficial del equipo 'Dragonette' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robaperes FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Corria el minut 13, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Robaperes s'avançava en el marcador després que en Miho Uskok xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Robaperes prenia la batuta de l'encontre al minut 39, quan en Jordi Pujolràs va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Corria el minut 75 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Thommas Vilstrup, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Robaperes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Irenas Pčelnikovas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Irenas Pčelnikovas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Irenas Pčelnikovas de Robaperes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Gunnar Tønder de Robaperes es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Dragonette

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Óscar Ereinuzqueta per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Óscar Ereinuzqueta va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Dragonette, al minut 50. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 38 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 38 la va desaprofitar Geppino Buffa de Dragonette, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Zdzisław Drygała va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Hasan Neşide van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Óscar Ereinuzqueta a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Ryszard Siwczak va encarar al porter al 83, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Zdzisław Drygała va fer una jugada per la banda esquerra, però Aurelio Dadda va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Iván Diago de Dragonette va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Roman Goulet ocupà el lloc d'en Boris Navia al 63 minuts, dos minuts després que el jugador de Dragonette quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Eloi Pexegueiro ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ryszard Siwczak no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.