Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Richmond (1591318) - almería F.C. (1366962) » 273450334: T30/J8/VIII

Liga 273450334 Información oficial sobre el partido 273450334 en Hattrick

12.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VIII.453 (54254)

España C.F Alineación oficial del equipo 'España C.F' en el partido 1 - 5 almería F.C. Alineación oficial del equipo 'almería F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
España C.F Alineación oficial del equipo 'España C.F' en el partido 1 - 0 almería F.C. Alineación oficial del equipo 'almería F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

España C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del almería. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antero Kangosjärvi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del España es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 5 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Nenad Atanacković del España ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al 16, Emil Pessach hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Claudio Cristofaro. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Antero Kangosjärvi va disposar d'una bona oportunitat al minut 63, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

almería F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 8 minuts quan Jacob Hansen va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a almería.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Miguel Sánchez Ruiz va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 186 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de almería amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Falco Reijers, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jacob Hansen de almería l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 58 de partit.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de almería eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 64, Marius Pammer va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Miguel Sánchez Ruiz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ştefan-Adrian Chirică va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Miguel Sánchez Ruiz de almería va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Miguel Sánchez Ruiz va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.