Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carrillo FC (492850) - jnadalteam (1598329) » 273449664: T30/J8/VIII

Liga 273449664 Información oficial sobre el partido 273449664 en Hattrick

12.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VIII.441 (54242)

CARBALLEIRA F.C. Alineación oficial del equipo 'CARBALLEIRA F.C.' en el partido 6 - 2 Real Pikillo F.C Alineación oficial del equipo 'Real Pikillo F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
CARBALLEIRA F.C. Alineación oficial del equipo 'CARBALLEIRA F.C.' en el partido 8 - 0 Real Pikillo F.C Alineación oficial del equipo 'Real Pikillo F.C' en el partido
Tiene mala suerte 7.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CARBALLEIRA F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Héctor Villacis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CARBALLEIRA es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nacho Gargollo, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): CARBALLEIRA va aconseguir el 3 - 1 quan Xavi Isart va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CARBALLEIRA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Xavier Jorquera progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nacho Gargollo arribés a peus de Adrià Muntaner, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a CARBALLEIRA el 5 - 2.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CARBALLEIRA a 6 - 2. Sergio Traves va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tobi Lischenko va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip CARBALLEIRA Adrià Muntaner quasi marca al minut 54 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Xavi Isart l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Nacho Gargollo de CARBALLEIRA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavier Jorquera de CARBALLEIRA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Manuel Estellés va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de CARBALLEIRA es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): Héctor Villacis, de CARBALLEIRA, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Carlos Clus el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Tuies López estava fent un bon partit.

Real Pikillo F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Mateo Madrón que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Sergio Saavedra va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Pikillo en aconseguir el 4 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mateo Madrón de Pikillo es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35 de partit, Mateo Madrón de Pikillo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de Pikillo, en Diego Toro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Luis Urtaran ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.