Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Marjal CF (489326) - Real Scenicos C.F. (1597893) » 273446701: T30/J10/VIII

Liga 273446701 Información oficial sobre el partido 273446701 en Hattrick

26.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / VIII.388 (54189)

C.F Titanes Alineación oficial del equipo 'C.F Titanes' en el partido 0 - 3 Real Scenicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Scenicos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C.F Titanes Alineación oficial del equipo 'C.F Titanes' en el partido 1 - 7 Real Scenicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Scenicos C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Titanes

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Alférez García va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Enrique Rozas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Titanes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anaël Clavreul, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26 de partit, el jugador Heinz Brackwede de Titanes es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Titanes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Paweł Pukowiec no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Xavier Domènech al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Diego Alférez García, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Paweł Pukowiec ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Real Scenicos C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Scenicos agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Noreno Villalambrus amb mestria.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Scenicos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Fabio van Santen, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Arthur Ringier de Scenicos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 22 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Noreno Villalambrus es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 22, però el porter va aturar el seu xut.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Fridundino da Rocha quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ante Kontuš, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Nedeljko Galetin de Scenicos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arthur Ringier.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aziz Marhani de Scenicos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Scenicos va fer una substitució al minut 81. Nedeljko Galetin va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Vedat Yüce.