Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

toxicomanos f.c. (796807) - real madrid david (1454908) » 273446043: T30/J13/VIII

Liga 273446043 Información oficial sobre el partido 273446043 en Hattrick

17.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VIII.376 (54177)

F7 Aplime Alineación oficial del equipo 'F7 Aplime' en el partido 5 - 0 Els Boscatans de Baió Alineación oficial del equipo 'Els Boscatans de Baió' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F7 Aplime Alineación oficial del equipo 'F7 Aplime' en el partido 3 - 1 Els Boscatans de Baió Alineación oficial del equipo 'Els Boscatans de Baió' en el partido
Tiene suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F7 Aplime

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Naud van den Hoogen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Massimo Cocciolo arribés a peus de Klāvs Saldaks, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Aplime el 2 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adrián Fernán Puig es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Miguel Guilherme Moreira de Aplime va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Als 81 minuts de joc, els nois de Aplime van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Adrián Fernán Puig augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Gustavo Castelo va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Naud van den Hoogen s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomiţă Ungureanu.

Els Boscatans de Baió

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 73, quan un error defensiu va deixar Jesús Oliván completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Hug Fortuny va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jesús Oliván. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): David Goes va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.