Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antidepor (1333402) - forza polvorín fc (1367649) » 273442848: T30/J12/VIII

Liga 273442848 Información oficial sobre el partido 273442848 en Hattrick

10.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / VIII.319 (54120)

Fontaneros F.C Alineación oficial del equipo 'Fontaneros F.C' en el partido 7 - 0 forza polvorín fc Alineación oficial del equipo 'forza polvorín fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Fontaneros F.C Alineación oficial del equipo 'Fontaneros F.C' en el partido 9 - 0 forza polvorín fc Alineación oficial del equipo 'forza polvorín fc' en el partido
Tiene mala suerte 8.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fontaneros F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rutavilis Ūselis de Fontaneros aconseguir un gol al minut 10 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): En Błażej Maląg de Fontaneros va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del polvorín. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nicolás García de Quesada la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fontaneros es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 30.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Fontaneros a 4 - 0. Riccardo Vittorioso va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Fontaneros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nicolás García de Quesada va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Riccardo Vittorioso va incrementar l'avantatge de Fontaneros amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vardis Paraskevas va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Riccardo Vittorioso una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Julián Zurita Luna va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vardis Paraskevas va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Błażej Maląg aquest no va estar a l'altura.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jarno Tervaselkä. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Nicolás García de Quesada, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mink de Maar de Fontaneros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Constantijn Caluwé estava fent un bon partit.

forza polvorín fc

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): polvorín es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marçal Cervós no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gonzalo Verastegui al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Iván Tabernero que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.