Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Talega S.L. (1365994) - Corinthians (486805) » 273442662: T30/J9/VIII

Liga 273442662 Información oficial sobre el partido 273442662 en Hattrick

19.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VIII.316 (54117)

Henkel F.C. Alineación oficial del equipo 'Henkel F.C.' en el partido 0 - 10 Ponto Boyz C.F. Alineación oficial del equipo 'Ponto Boyz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Henkel F.C. Alineación oficial del equipo 'Henkel F.C.' en el partido 0 - 5 Ponto Boyz C.F. Alineación oficial del equipo 'Ponto Boyz C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Henkel F.C.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Henkel va fer una substitució al minut 61. Robert Sæle va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gontran Brisseau.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Nikolaj Blaabjerg, que no va rendir al seu nivell habitual.

Ponto Boyz C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Basilio Sastre Miralles es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Ponto va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Juha Nurmikko, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Chema Lugo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 184 Minuto 22 (Gol de penalti): Ponto va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Emeterio Cerezo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, Ponto va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ángel Magdalena, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Al minut 51 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Ponto, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Emeterio Cerezo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ángel Magdalena, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): El jugador Àlex Moyà de Ponto es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 7 d'un ràpid contraatac.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Milen Dushev va augmentar l'avantatge de Ponto a 0 - 8 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Emeterio Cerezo va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 9 al marcador per a Ponto.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Sergi Amunategui la va convertir en gol amb un remat de cap en Milen Dushev tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 82 el marcador es va actualitzar: 0 - 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Milen Dushev va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juha Nurmikko va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emeterio Cerezo de Ponto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Passats 28 minuts de joc, en Milen Dushev de Ponto va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.