Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

P. Gioplanetari (311034) - Papitos FC (1598709) » 273440438: T30/J12/VIII

Liga 273440438 Información oficial sobre el partido 273440438 en Hattrick

10.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / VIII.276 (54077)

P. Gioplanetari Alineación oficial del equipo 'P. Gioplanetari' en el partido 5 - 8 real madrid pladur c.f. Alineación oficial del equipo 'real madrid pladur c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
P. Gioplanetari Alineación oficial del equipo 'P. Gioplanetari' en el partido 5 - 4 real madrid pladur c.f. Alineación oficial del equipo 'real madrid pladur c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P. Gioplanetari

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Després de 25 minuts de partit, Hug Gabaldà igualava per Gioplanetari en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Anicetu Siles la va rematar Hug Gabaldà amb una magnífica volea que va fer pujar per a Gioplanetari el 2 - 2.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Anicetu Siles, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Anicetu Siles es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 4 - 6, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Gioplanetari van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Hug Gabaldà en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marcell Schoener no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Moisés Saenz Rubio estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

real madrid pladur c.f.

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Jordi Sagarra donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 36, quan Nils Engravslia va posar els visitants madrid per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 43, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Erasmo Fenner es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Horacio Maçeyno no va poder aturar André Wahrmann de madrid, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 47 el 2 - 4.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en André Wahrmann de madrid l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 50 de partit.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bartłomiej Sawicki, que va ser qui va marcar 3 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Mugur Chircu va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 5 - 7 per als visitants.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Raffi Decreuze des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 5 - 8 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a madrid al minut 29, però el xut de Bartłomiej Sawicki va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Sagarra de madrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.