Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol CF (1433000) - Sancocho (486093) » 273438091: T30/J13/VIII

Liga 273438091 Información oficial sobre el partido 273438091 en Hattrick

17.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VIII.234 (54035)

lapiceros FC Alineación oficial del equipo 'lapiceros FC' en el partido 0 - 3 El Huevo Mágico Alineación oficial del equipo 'El Huevo Mágico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lapiceros FC Alineación oficial del equipo 'lapiceros FC' en el partido 2 - 1 El Huevo Mágico Alineación oficial del equipo 'El Huevo Mágico' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,3 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lapiceros FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a lapiceros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Takis Karampogias, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de lapiceros la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pio Pitzalis de lapiceros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Gabriel Mantilla després que el jugador de lapiceros li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Santi Serra de lapiceros va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nadir Mübarek va prendre el seu rol al minut 58.

El Huevo Mágico

Goles Goles

  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Mágico va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Tonny Slyngborg aconseguint el 0 - 1.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Tonny Slyngborg va marcar al minut 67 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Denis Chigrinets de Mágico va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Mágico van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Mariano Joel Ikonicoff des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Denis Chigrinets de Mágico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Denis Chigrinets.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Mágico es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Giovanni Talanti no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jorge Antonio Agüero al camp.
  • 095 Minuto 21 (Lesión): Miroslav Vaverka no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ireneusz Diduch.