Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puertos Las Palmas (1421600) - Sporting Picapedrero (775029) » 273436964: T30/J11/VIII

Liga 273436964 Información oficial sobre el partido 273436964 en Hattrick

03.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / VIII.214 (54015)

Sporting de Gijón Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijón' en el partido 3 - 5 Osainan C. F. Alineación oficial del equipo 'Osainan C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sporting de Gijón Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijón' en el partido 6 - 2 Osainan C. F. Alineación oficial del equipo 'Osainan C. F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Gijón

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Sporting equilibrava la balança al minut 16. En Josep Aragón, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els seguidors del Sporting van tornar a saltar d'alegria al minut 85. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Juan María Santizo que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.
  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Passava el minut 87 del matx, quan l'atent Gareth Grech va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan Juan María Santizo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Gareth Grech va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Markus Mäkelä no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adam Dubiel estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Osainan C. F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Osainan prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Abel Vinegra.
  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de Osainan Mattia Brancasi va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): En Paul-Marlin Seikel va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Claudio Sgariglia la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Claudio Sgariglia va augmentar l'avantatge de Osainan a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a Osainan l'avantatge per 2 - 5. Štefan Krabec en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Paweł Maternik. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Paweł Maternik després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paavo Näsälä va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elvio Bacherotti de Osainan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vasil Blazhev de Osainan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.