Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xucrut c.f (1462551) - Furia Roja 2010 (1366423) » 273436119: T30/J10/VIII

Liga 273436119 Información oficial sobre el partido 273436119 en Hattrick

26.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / VIII.199 (54000)

peski team Alineación oficial del equipo 'peski team' en el partido 3 - 3 FC_ROCKANDAVIA Alineación oficial del equipo 'FC_ROCKANDAVIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
peski team Alineación oficial del equipo 'peski team' en el partido 2 - 2 FC_ROCKANDAVIA Alineación oficial del equipo 'FC_ROCKANDAVIA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

peski team

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sai Guzmán Alfarache, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): peski va augmentar la diferència quan Sergiu Buhaiu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Eliezer Mayzlish va anar a parar al cap de Antonio Garicaza que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a peski el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergi Agustí va estar a punt de sentenciar el partit al minut 20, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Tom Ørts, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Peer Linnemann de peski va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eliezer Mayzlish de peski va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41 de partit, el jugador Célestin Hardies de peski es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Célestin Hardies va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Nazario Palacios.

FC_ROCKANDAVIA

Goles Goles

  • 152 Minuto 28 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Francisco de Paula Redomero de FC_ROCKANDAVIA després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): En Francisco de Paula Redomero va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Paolo Chiarenza la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): FC_ROCKANDAVIA van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 87, quan Paolo Chiarenza va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Francisco de Paula Redomero sol davant la porteria al minut 13, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Ingo Brocks va fer una estirada espectacular al minut 42, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Plácido Barata.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Markus Savimäki ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Terkel Tvistholm va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ingo Brocks va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Tobias Dinsmore de FC_ROCKANDAVIA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): El jugador de FC_ROCKANDAVIA Yang Kum Seng va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Paolo Chiarenza va entrar en el seu lloc.