Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legoles_ team (118579) - valle jimenez (1457196) » 273434772: T30/J9/VIII

Liga 273434772 Información oficial sobre el partido 273434772 en Hattrick

19.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VIII.175 (53976)

Legoles_ team Alineación oficial del equipo 'Legoles_ team' en el partido 7 - 1 chewbacca team Alineación oficial del equipo 'chewbacca team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Legoles_ team Alineación oficial del equipo 'Legoles_ team' en el partido 7 - 1 chewbacca team Alineación oficial del equipo 'chewbacca team' en el partido
Tiene un resultado normal 6.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legoles_ team

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors del Legoles_ amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 33, deixant Piermarco Dentesano en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jopie Gras de Legoles_ aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Legoles_ a 3 - 1. Ted Esselink va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Legoles_ va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adriano Jaggli va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Siegmund Dorotheen va incrementar l'avantatge de Legoles_ amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Legoles_ va augmentar la diferència quan Jopie Gras no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Legoles_ va aconseguir el 7 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Danckleff Hermannshöhe, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Adriano Jaggli va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Piermarco Dentesano, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Jopie Gras una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Marcos Tambero va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jopie Gras de Legoles_ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 21 de partit, quan un jugador de Legoles_, en Koby Keinan, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

chewbacca team

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Odivan Mestre encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Joona Tulkki només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Dan Zaharia de chewbacca, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Rieuwert Hendrik Blomer es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 76, però el porter va aturar el seu xut.