Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Warrants de Chili (1587640) - F.C Estrellados (435105) » 273431085: T30/J11/VIII

Liga 273431085 Información oficial sobre el partido 273431085 en Hattrick

03.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / VIII.109 (53910)

Warrants de Chili Alineación oficial del equipo 'Warrants de Chili' en el partido 1 - 1 Safa cf Alineación oficial del equipo 'Safa cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Warrants de Chili Alineación oficial del equipo 'Warrants de Chili' en el partido 4 - 1 Safa cf Alineación oficial del equipo 'Safa cf' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Warrants de Chili

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Peter Möllgaard, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Leen van Adelsberg va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Leen van Adelsberg de Warrants va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Leen van Adelsberg, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Safa. La jugada d'estratègia del Warrants per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Patrik Brugger va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrik Brugger de Warrants va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Jørn Madsen, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Safa cf

Goles Goles

  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 69, quan Nuno Frieira va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Silva Cebrián va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Ángel Cambra va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Aleksa Kuduz va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.