Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la hoya b (775351) - Rodríguez (1334225) » 273430889: T30/J4/VIII

Liga 273430889 Información oficial sobre el partido 273430889 en Hattrick

15.05.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / VIII.106 (53907)

Pejotiño Alineación oficial del equipo 'Pejotiño' en el partido 4 - 4 Rasteam F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasteam F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Pejotiño Alineación oficial del equipo 'Pejotiño' en el partido 3 - 5 Rasteam F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasteam F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pejotiño

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 del partit, el jugador Leó Telek de Pejotiño va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pejotiño contenien la respiració mentre en Per Dehlerberg s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Leó Telek va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 109 Minuto 71 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Felix Krüger després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Rasteam Sebastian Schlichting, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 3.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Leó Telek de Pejotiño va aconseguir igualar el partit al minut 82, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): El jugador de Pejotiño Per Dehlerberg va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Janusz Paździor va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Jim Dupree de Pejotiño va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. PJ Mallon va prendre el seu rol al minut 84.

Rasteam F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Vito Belardinelli va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, Rasteam va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Sebastian Schlichting va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 174 Minuto 78 (Gol de penalti): En Vito Belardinelli va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 3 - 4 al minut 78. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Rasteam a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Elisardo Arzadegos va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Serbia, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Serbia va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Armando Piamonte de Rasteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Armando Piamonte de Rasteam es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 79.