Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ACS Team (798023) - FC Conxo de Óscar (1456638) » 273429012: T30/J11/VIII

Liga 273429012 Información oficial sobre el partido 273429012 en Hattrick

03.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / VIII.72 (53873)

Columna Durruti C.F. Alineación oficial del equipo 'Columna Durruti C.F.' en el partido 1 - 1 les besties Alineación oficial del equipo 'les besties' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Columna Durruti C.F. Alineación oficial del equipo 'Columna Durruti C.F.' en el partido 0 - 3 les besties Alineación oficial del equipo 'les besties' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Columna Durruti C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Columna contenien la respiració mentre en Jesús Oblitas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Boštjan Marot va superar els defenses rivals per velocitat al minut 24 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Arnold Beehler va sorprendre Pablo Téllez amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Pablo Pena ocupà el lloc d'en Walter Sowicki al 70 minuts, dos minuts després que el jugador de Columna quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Climent Benasque ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

les besties

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Roger Borger va anar directament als peus de Carl Börjesson que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El besties creava perill des de la dreta al minut 12, però en Jaagop Kampura, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Patrick Prinz desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Carl Börjesson va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Patrick Prinz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elek Mátrai es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arno Blondel de besties la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Liutgardas Pucas de besties es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Elek Mátrai no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.