Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. ITA (441397) - Albeitar R.C (1586631) » 273428941: T30/J7/VIII

Liga 273428941 Información oficial sobre el partido 273428941 en Hattrick

05.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / VIII.71 (53872)

los messi f.c Alineación oficial del equipo 'los messi f.c' en el partido 1 - 1 Real Zeni F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Zeni F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los messi f.c Alineación oficial del equipo 'los messi f.c' en el partido 4 - 0 Real Zeni F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Zeni F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los messi f.c

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors del messi amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 21, deixant Miguel Pedrosa en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Alexandre Théret del messi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ran Hanot va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Olle Andergård va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Ratmar Korntal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joel Lorena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Justo Aranzábal, de messi, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Carmelo Ochoa el va substituir.
  • 091 Minuto 48 (Lesión leve): Miguel Pedrosa de messi va abandonar el terreny de joc després de 48 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nikolay Dargov va entrar en el seu lloc.

Real Zeni F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Miquel Reina va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Sorin Aştilean hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sergio Ruibarbo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Guillermo De Loera va estar a punt de posar per davant a Zeni amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carmelo Ochoa va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Carmelo Ochoa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sorin Aştilean no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 67, quan en Quintin Bleuer va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.