Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sevilla Football Club (1433848) - AdSa (441764) » 273423491: T30/J3/VII

Liga 273423491 Información oficial sobre el partido 273423491 en Hattrick

08.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VII.998 (39034)

The Shadows-MindHunter Alineación oficial del equipo 'The Shadows-MindHunter' en el partido 2 - 4 Atlanta zafa Alineación oficial del equipo 'Atlanta zafa' en el partido
Melchor Groba (21') 1 - 0
1 - 1 Ivano Ribichini (28')
1 - 2 Yordan Lyubenov (48')
1 - 3 Yordan Lyubenov (70')
1 - 4 Víctor Villariños (80')
Giampiero Polizzi (87') 2 - 4
The Shadows-MindHunter Alineación oficial del equipo 'The Shadows-MindHunter' en el partido 2 - 4 Atlanta zafa Alineación oficial del equipo 'Atlanta zafa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The Shadows-MindHunter Alineación oficial del equipo 'The Shadows-MindHunter' en el partido 5 - 1 Atlanta zafa Alineación oficial del equipo 'Atlanta zafa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Shadows-MindHunter

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Melchor Groba va donar a Shadows-MindHunter un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 100 Minuto 87 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Giampiero Polizzi va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Shadows-MindHunter van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lesław Klams, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Franz Lønstrup de Shadows-MindHunter amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franz Lønstrup va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Shadows-MindHunter va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Atlanta zafa

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ivano Ribichini que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Constantin Gavrilă estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Yordan Lyubenov va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 48.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, un xut de Yordan Lyubenov des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Víctor Villariños va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Leonel Casimiro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Yordan Lyubenov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Bohuslav Malásek va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 219 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Derya Kaya va poder marcar per a Atlanta en un servei de cantonada picat per en Alejandro Suñer quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 69 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Ivano Ribichini, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.