Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS PERROS SAD (486903) - clb deportivo contreras (441001) » 273423067: T30/J9/VII

Liga 273423067 Información oficial sobre el partido 273423067 en Hattrick

19.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VII.990 (39026)

LOS PERROS SAD Alineación oficial del equipo 'LOS PERROS SAD' en el partido 0 - 6 Kraken Klan Alineación oficial del equipo 'Kraken Klan' en el partido
0 - 1 Steven Pontet (18')
0 - 2 Benny Lewwald (23')
0 - 3 Fabian Knauthe (27')
0 - 4 Paco Fano (62')
0 - 5 Benny Lewwald (65')
0 - 6 Georges Oliviero (72')
LOS PERROS SAD Alineación oficial del equipo 'LOS PERROS SAD' en el partido 0 - 6 Kraken Klan Alineación oficial del equipo 'Kraken Klan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LOS PERROS SAD Alineación oficial del equipo 'LOS PERROS SAD' en el partido 0 - 3 Kraken Klan Alineación oficial del equipo 'Kraken Klan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS PERROS SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Pere Riba va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PERROS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pacià Calvet va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jarl Opstrup.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Jon Luzuriaga no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per João Luís Rocha.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): Xesús Cenarbe semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Kraken Klan

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Steven Pontet de Kraken va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benny Lewwald, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al 27 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Kraken augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fabian Knauthe es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Paco Fano va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 0 - 4 per a Kraken.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Benny Lewwald, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Georges Oliviero de Kraken va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 6 per als visitants al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Oliver Olfers de Kraken, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Paco Fano de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gastone Marta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luke Craw va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Georges Oliviero.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gastone Marta de Kraken va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Włoszek de Kraken amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.