Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madalena Gijón (1334389) - roncesvaellss (1579543) » 273420834: T30/J11/VII

Liga 273420834 Información oficial sobre el partido 273420834 en Hattrick

03.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / VII.950 (38986)

Carcoma Athletic Alineación oficial del equipo 'Carcoma Athletic' en el partido 4 - 0 beguesteam Alineación oficial del equipo 'beguesteam' en el partido
Ossie Draper (39') 1 - 0
Ossie Draper (44') 2 - 0
Gniewko Kuzel (50') 3 - 0
Ossie Draper (63') 4 - 0
Carcoma Athletic Alineación oficial del equipo 'Carcoma Athletic' en el partido 4 - 0 beguesteam Alineación oficial del equipo 'beguesteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Carcoma Athletic Alineación oficial del equipo 'Carcoma Athletic' en el partido 6 - 0 beguesteam Alineación oficial del equipo 'beguesteam' en el partido
Tiene mala suerte 6.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carcoma Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ossie Draper, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Athletic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 39.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Athletic va augmentar la diferència quan Ossie Draper no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Gniewko Kuzel de Athletic va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Vincenzo Brech arribés a peus de Ossie Draper, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Athletic el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vincenzo Brech va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Maxence Martinez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Maxence Martinez al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alessandro Palma va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Elias Heeke es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ömer Rıza Kara va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Emil Pravits, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vincenzo Brech es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fryderyk Prędkiewicz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Bo Højmark.
  • 095 Minuto 56 (Lesión): Athletic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Laurent Lamarche no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ben-Marlin Rolshausen al camp.

beguesteam

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Konrad Vernhet la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de beguesteam havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athletic. La jugada d'estratègia del beguesteam per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gabriel Pradelle va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Tércio Ranita de beguesteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Perucci de beguesteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Fernando Diez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Konrad Vernhet, en lloc de córrer, relliscava.