Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sant gregori fc (437242) - xixoteam (776161) » 273416512: T30/J8/VII

Liga 273416512 Información oficial sobre el partido 273416512 en Hattrick

12.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VII.873 (38909)

Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido 1 - 0 Firgas Atletico Alineación oficial del equipo 'Firgas Atletico' en el partido
Hans Kvarme (54') 1 - 0
Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido 1 - 0 Firgas Atletico Alineación oficial del equipo 'Firgas Atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido 4 - 0 Firgas Atletico Alineación oficial del equipo 'Firgas Atletico' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amigos de la Sepia

Goles Goles

  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hans Kvarme ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Amigos es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mogens Moesgaard va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Amigos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hans Kvarme, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fausto Huallpa per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Severino Frappi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Horst Zukal-Holinger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Firgas Atletico

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Nicola Attonio va quedar-se sol davant el porter Eser Erdal Mengi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Atletico sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Carlos Lizardo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 71 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Atletico, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Danijel Krajnović va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Necmi Göksu de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Sergio Saura de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Necmi Göksu es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.