Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodicio´s (990998) - Pitiegua C.F. (487531) » 273416446: T30/J5/VII

Liga 273416446 Información oficial sobre el partido 273416446 en Hattrick

22.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VII.872 (38908)

Rodicio´s Alineación oficial del equipo 'Rodicio´s' en el partido 3 - 3 Berga Riders Alineación oficial del equipo 'Berga Riders' en el partido
0 - 1 Iván De León (2')
Yorrick Voshart (25') 1 - 1
Vitaly Karlovskiy (34') 2 - 1
2 - 2 Antonio Pipitone (50')
Diego Buron Cuadrado (80') 3 - 2
3 - 3 Iván De León (88')
Rodicio´s Alineación oficial del equipo 'Rodicio´s' en el partido 3 - 3 Berga Riders Alineación oficial del equipo 'Berga Riders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rodicio´s Alineación oficial del equipo 'Rodicio´s' en el partido 4 - 1 Berga Riders Alineación oficial del equipo 'Berga Riders' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rodicio´s

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 del partit, el jugador Yorrick Voshart de Rodicio´s va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vitaly Karlovskiy de Rodicio´s aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rodicio´s contenien la respiració mentre en Diego Buron Cuadrado s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Cèsar Coll, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rodicio´s Egon Brinkhoff quasi marca al minut 64 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Diego Buron Cuadrado l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 235 Minuto 87 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Marc Harning va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ofer Pri-Har va rematar alt.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nofre Ametller al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diego Buron Cuadrado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Harning es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Raúl Prieto no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Floyd Miyazaki.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Vitaly Karlovskiy que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Berga Riders

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Iván de León, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Als 50 minuts de partit, Antonio Pipitone de Riders va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Iván de León que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Yáñez de Riders amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de Riders, en Igor Maślany, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Riders puguin veure en Artzain Bazterretxea jugant de nou; ja que al minut 86 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pål Linnet el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): En Iván de León va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.